Últimes notícies:

El binomi CD Riudoms-Raúl Lucha: un vincle d’èxit

El club riudomenc va prescindir dels serveis de Raúl Lucha a finals de març, després que el tècnic dirigís el primer equip durant set temporades.

Raúl Lucha i el Riudoms. El Riudoms i Raúl Lucha. No s’entenen l’un sense l’altre, i l’altre sense l’un. El tècnic ha estat l’encarregat d’escriure les pàgines més daurades de la història del club centenari, amb els ascensos del primer equip des de la Primera Catalana a Preferent el curs 18-19 i també amb la promoció a la Tercera Federació el curs 19-20. I és en aquesta categoria on la fita ha assolit el punt més àlgid, aconseguint que un club humil com el Riudoms s’hagi mantingut en el futbol estatal durant quatre temporades consecutives.

“Una decisió molt difícil de prendre”

Enguany la temporada està sent complicada. El conjunt groc està situat en zona de descens quan només falten cinc partits per acabar la temporada, i per aquest motiu, la junta directiva de l’entitat va decidir a finals de març prescindir de Raúl Lucha. “Una decisió molt difícil de prendre“, segons explica l’entitat. Des del partit d’aquest cap de setmana contra el Cornellà, l’entrenador és el fins ara ajudant de Lucha, Lluís Vaqué.

FOTOGRAFIA: CD Riudoms

AGENDA

RELACIONATS