Empat amarg

El Reus ha tingut oportunitats clares per emportar-se els tres punts contra el Peralada, però els de Marc Carrasco només han pogut sumar un punt.

Tercer partit consecutiu sense guanyar a l’Estadi. Després de les derrotes contra el Tona i el Vilafranca, el Reus volia posar fi a la mala dinàmica com a local sumant els tres punts contra el Peralada. I en un plantejament de partit habitual, amb els roigs-i-negres dominant i tenint la pilota, els visitants han forçat un córner que ha acabat amb gol de Carles Gallardo (0-1). La resposta reusenca ha estat ràpida, i minuts més tard, una jugada de Segona Divisió A de Ramon Folch, Alberto Benito i Ricardo Vaz, ha permès que el portuguès situés l’empat (1-1).

Triple ocasió

A la segona part, el domini reusenc ha continuat, i s’ha fet palès amb arribades a la porteria de Jonathan Morilla. Els ganxets han tingut una triple ocasió d’Ian Martínez, Xavi Molina i Raúl Melo que ha acabat a córner. El mateix Molina ha salvat la diana visitant sobre la línia de gol en l’única ocasió visitant de la segona part. Amb aquest empat, el Reus se situa en la sisena posició amb 31 punts, fora de la zona de play-off. Aquest dissabte, els reusencs jugaran contra la Pobla de Mafumet a les 17:00 h.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero