Empat sense gols per acomiadar la temporada

per: Joel Gomis Cos

El Reus FCR i el Girona B s’han repartit els punts en el darrer duel del curs, un enfrontament intranscendent per ambdós conjunts (0-0)

Amb l’allau de baixes que ha tingut el Reus en les darreres setmanes, poques rotacions ha pogut fer Marc Carrasco en el darrer duel de lliga. El canvi més rellevant ha estat l’alineació d’Iu Pentinat, que ha pogut jugar els seus primers minuts oficials defensant la porteria roig-i-negra. Primera part marcada per l’allau de targetes grogues rebudes pels ganxets: Hugo Moreno, Xavi Jaime, Andy Alarcón i Aitor Serrano han estat amonestats en un temps inicial sense massa oportunitats. De fet, l’ocasió més clara ha arribat en una jugada on Serrano estava en fora de joc.

A la represa, el Reus ha continuat buscant la diana de la victòria, però aquesta no ha arribat. A les acaballes del duel, Carrasco ha fet debutar al juvenil Marc Tardiu, qui ha tingut el gol del triomf a les seves botes. El xut creuat del jove futbolista reusenc ha sortit fregant el pal de la porteria gironina.

L’afició, fidel a l’equip

Com ha estat habitual aquesta temporada -i sempre s’ha de destacar-, més d’un miler d’aficionats han anat a l’Estadi per acomiadar l’any del debut del Reus FCR al futbol estatal. Un curs on els roigs-i-negres han estat lluitant pel play-off d’ascens fins a l’últim sospir, fent somiar a molts aficionats de l’equip ganxet. Una temporada que ha acabat amb els de Marc Carrasco en una meritòria vuitena posició amb 46 punts.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero