Últimes notícies:

Sílvia Maicas, nova migcampista del Reus Femení

per: Joel Gomis Cos

Setena incorporació de l’equip roig-i-negre per la temporada vinent. Sílvia Maicas va passar pel futbol base ganxet, i també ha jugat a la Rapitenca i l’Aldeana.

Continua el capítol d’arribades al Reus Femení. Després d’una setmana passada intensa amb sis incorporacions, el club ha iniciat els darrers dies de juny amb un nou fitxatge: la migcampista Sílvia Maicas. Nascuda a la Ràpita, Maicas va passar pel futbol base roig-i-negre, i posteriorment també ha jugat a l’equip de la seva població, la Rapitenca, i l’Aldeana. Amb l’equip del Baix Ebre ha jugat onze partits a la Segona Catalana i ha marcat quatre gols.

Plantilla gairebé completada

Maicas és la vintena jugadora d’un equip que encara ha d’anunciar tres o quatre peces més. En total, tretze jugadores continuen del curs 23/24 (Abril SalaLucía LíndioElsa DoncelCarme CendraLaia SoléGemma SalvatSara AzzouzzNil FiguerasJúlia FranceschAne LarrañagaXènia PerisClàudia Càrdenas i Judith Cunillera) i set són noves incorporacions (Alba SolísZoe BonetNadine Pérez, Júlia Vernet, Kira Arasa, Elsa Bryson i la mateixa Maicas).

Cap de setmana de moviments

Més enllà d’aquest fitxatge, el Reus Femení també ha anunciat les baixes de les futbolistes Naiara Sorribes, Lucía Navarrete i Esther de Manuel. A més a més, el preparador físic Rubén Torres tampoc no continuarà al club la temporada vinent.

AGENDA

RELACIONATS