Últimes notícies:

Els Xiquets fan la clàssica de vuit per la Diada de Sant Pere

per: Laura Roig

De cara al dia de Sant Pere, els de la camisa avellana preveuen una actuació similar, mantenint els bàsics de vuit

Els Xiquets de Reus han donat el tret de sortida a la Diada Castellera de Sant Pere amb un 2de7, que han completat sense problemes. A la segona ronda han optat pel 3de8, el segon que fan aquesta temporada després que l’estrenessin la setmana passada a Tarragona. I en tercera ronda han tirat el 4de8, que després d’un peu desmuntat han pogut descarregar amb solvència.

El 5de8 i el 7de8, més a prop

De cara al dia de Sant Pere preveuen fer una actuació molt semblant a la d’aquest dissabte, amb les dues mateixes construccions de vuit pisos i una tercera de set que podria variar. Al local, però, estan treballant en altres castells de vuit, que podrien veure la llum properament, com el 5 o el 7de8. La colla va progressant mica en mica, potser més a poc a poc del que alguns voldrien, però és que tenen molta canalla nova i molts poms de dalt renovats. Per tant, han de fer passos ferms per anar donant seguretat i confiança a la canalla.

Els Capgrossos de Mataró fan els millors castells

Pel que fa a les colles visitants, que han compartit plaça amb els Xiquets, els Capgrossos de Mataró han estat els més reeixits, completant tres castells de 8 pisos: a la primera ronda han fet un 3de8, a la segona un 2de8f, i a la tercera un 4de8; han tancat l’actuació amb un pilar de 6.
Els Castellers de la Vila de Gràcia, que també els han acompanyat, han fet la clàssica de 8, però el 2de7 se’ls hi ha resistit una mica, i l’han aconseguit després d’un intent desmuntat.
Els pilars de comiat han posat el punt i final a la Diada de Sant Pere.

AGENDA

RELACIONATS