Últimes notícies:

La 15a Trobada de Col·leccionistes a Reus es fixa en el sector cerveser

per: Laura Roig

A la trobada, organitzada per Col·lectors Club, hi ha participat l’Associació de Cervesers del Baix Camp

Col·leccionistes del Baix Camp i de les comarques veïnes s’han trobat aquest dissabte a la Sala Vicaria del Centre d’Amics Reus per intercanviar plaques de cava, taps corona, punts de llibre o sobres de sucre, entre d’altres. Tot plegat en la 15a trobada de col·leccionistes organitzada per Col·lectors Club de Reus que s’ha centrat en la temàtica cervesera. L’associació duu a terme una trobada, aproximadament, cada tres mesos. La propera serà el 21 de setembre.

La protagonista: la cervesa

Des del club reusenc intenten, cada trobada, donar rellevància a un producte o tema que tingui elements col·leccionables. En aquesta ocasió s’han fixat en el sector cerveser, i han inclòs una petita mostra de marxandatge i objectes relacionats amb la cervesa, com llaunes, ampolles, xapes, calendaris o posa vasos.

En el marc de la trobada hi han participat membres de l’Associació de Cervesers del Baix Camp que, a més de promocionar la cervesa artesana com un producte de qualitat i de proximitat, han ofert als assistents la possibilitat de tastar una cervesa artesana i d’adquirir un got col·leccionable.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS