Raúl Melo, catorzena renovació del Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El riudomenc, format a la base del CF Reus i la Fundació Futbol Base Reus, jugarà per tercer any al primer equip. Aquest curs, Raúl Melo ha jugat disset partits com a titular.

Raúl Melo

Ha estat important per Marc Carrasco en l’any del seu debut a Tercera, i s’ha guanyat a pols la renovació. Raúl Melo continuarà un any més vestint la samarreta del Reus, després de ser titular en disset partits de lliga, sumar més de 1.600 minuts i marcar un gol. El defensa riudomenc es va formar a la base del CF Reus i de la Fundació Futbol Base Reus, d’on va fer el salt al primer equip. Després d’un ascens a la Tercera Federació i un curs al futbol estatal a la butxaca, Melo s’ha fet un forat al conjunt reusenc amb 21 anys.

Setze futbolistes confirmats

Amb la renovació de Melo, Marc Carrasco pot comptar amb setze futbolistes per la temporada vinent. Fins al curs 23/24, les plantilles podien tenir un màxim de vint-i-dos jugadors, però per l’any 24/25, la Federació Espanyola de Futbol ha ampliat les inscripcions fins a les vint-i-cinc. Això sí, es manté el màxim de setze futbolistes majors de 23 anys i, per tant, la resta han de ser menors d’aquesta edat.

El club ganxet està treballant per tenir vint-i-dues fitxes -amb sis jugadors sub-23-. Ara mateix, l’entitat ja en té cinc: Pol FernándezHugo MorenoJoan Torrents, Hugo Toivonen i el mateix Melo.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS