Últimes notícies:

Hugo Toivonen continuarà jugant al Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El davanter finlandès va arribar a la capital del Baix Camp el passat mes de gener. D’aquesta manera, Hugo Toivonen viurà la seva segona temporada a Reus.

Hugo Toivonen

Després de la renovació de Josep Ramon Sardà i del fitxatge de Joan Torrents, el Reus ha confirmat el tercer davanter centre per la temporada vinent: Hugo Toivonen. L’atacant finlandès va arribar al club ganxet durant el mercat d’hivern, i tot i que al principi li va costar tenir minuts, va acabar sent la referència ofensiva en els onzes inicials del també renovat Marc Carrasco. Toivonen ha jugat disset partits, nou dels quals com a titular, i ha marcat un gol.

L’equip agafa forma

Amb la renovació de Toivonen, la plantilla del Reus FCR 2024/2025 està cada cop més definida. Ara mateix hi ha quinze de les vint-i-dues fitxes confirmades, tretze dels quals són renovacions (Hugo Toivonen, Xavi Molina, Andy Alarcón, Nico Díaz, Ricardo VazPol BenitoRamon Folch, Aitor SerranoAlberto BenitoHugo MorenoAlejandro VerdejoJosep Ramon Sardà i Xavi Jaime) i dues incorporacions (Joan Torrents i Pol Fernández).

Aquest dimecres, la junta directiva de l’entitat va anunciar que el porter Pepo Campanera fitxarà pel Reus, i que també arribarà un carriler esquerre i dos migcampistes. En els pròxims dies, el club continuarà amb els anuncis.

AGENDA

RELACIONATS