El sector turístic presenta unes grans expectatives per a l’agost

per: Sergi Hernández, Lídia Porta

El sector hoteler durant el juliol ha funcionat força bé, però el de la restauració no ha pogut acabar d’aixecar el cap i s’espera que ho faci durant l’agost

Falten pocs dies per abaixar la persiana del mes de juliol i, per tant, la calor intensa està a l’alça. Tot plegat, comporta que destinacions platjarenques com Cambrils cridin molt l’atenció per tots els turistes tant de la resta d’Espanya com, fins i tot, estrangers.

Temporada estiuenca ‘in crescendo’

Cal remarcar, però, que el gran gruix de gent passejant per la ciutat del Baix Camp no arribarà al seu pic fins al mes vinent. Les xifres d’ocupació no es diferencien gaire de les d’anys anteriors segons el sector hoteler. Tot i això, des de la restauració indiquen que han notat un descens en la despesa que realitzen els visitants. Els treballadors d’algunes guinguetes de la zona, com per exemple la cambrera del Kalma Beach Club de Cambrils, Emma Ballesteros, es mostra esperançada pel nombre de turistes que pugui haver-hi, així doncs, a l’agost.

Tot i que la gran traca final estiuenca encara no ha arribat, són moltes les famílies que ja estan estiuejant a Cambrils. Aprofitant l’onada de calor d’aquests últims dies, molts d’ells es remullen a l’aigua salada de la platja o es prenen un refresc als barets.

Missatge esperançador dels restauradors

Si aquest 2024 segueix les petjades d’anys anteriors, el mes d’agost pot arribar a ser un dels millors mesos per als establiments i també per a diverses ciutats costaneres del Baix Camp. La previsió d’enguany és poder arribar a superar les dades prèvies a la pandèmia, les de l’estiu del 2019.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS