La Catalunya Nord oferirà llocs de treball als professionals turístics de la Costa Daurada

per: Clara Marquiegui

Tarragona acollirà aquest mes una jornada de job-dating, perquè els professionals de la Costa Daurada puguin trobar feina durant la temporada alta de les comarques de muntanya

El pròxim 21 d’octubre, l’espai Tabacalera de Tarragona acollirà una nova edició del Job Dating Pirineus – Costa Daurada. Una iniciativa que pretén posar en contacte professionals del món del turisme amb empreses del sector de l’hostaleria i la restauració de la Vall d’Aran, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell i la Cerdanya, zones que els pròxims mesos viuran la temporada alta.

D’aquesta manera, es busca que els professionals de la Costa Daurada puguin continuar treballant durant tot l’any, alhora que amplien el seu curriculum vitae.

Una dotzena d’empreses oferiran feina entre novembre i abril

Ara mateix hi ha 12 empreses que hi participaran, oferint més d’un centenar de llocs de treball, però la porta està oberta per tal que els negocis que necessitin personal d’aquest àmbit també puguin participar en la jornada del pròxim 21 d’octubre.

En molts casos, la mateixa oferta de feina anirà acompanya de l’allotjament per als mesos que s’allargui el contracte, tenint en compte la situació actual de l’habitatge a Catalunya. La majoria es concentraran entre el mes de novembre i les vacances Setmana Santa.

En la darrera edició es van oferir més d’un centenar i mig de llocs de treball, pels quals es van presentar 436 persones.

AGENDA

RELACIONATS