28 d'Octubre

Teatre: La Majordoma

del 30 d'Octubre fins el 1 de Novembre

Festival PintorRock

El millor pa de pagès de Catalunya, el del forn Sistaré de Reus

per: Redacció

La proposta del forn reusenc s’ha proclamat guanyadora del Concurs al Millor Pa de Pagès Català IGP 2025

El millor pa de pagès de Catalunya és de Reus i es fa al forn Sistaré. Així ho ha dictaminat el jurat del Concurs al Millor Pa de Pagès Català IGP 2025, que s’ha celebrat aquest divendres a Sant Vicenç dels Horts.

La proposta reusenca va resultar ser la guanyadora després que durant el tast a cegues, destaques pel seu sabor de qualitat, aroma intensa, molla esponjosa i crosta cruixent. A banda, el jurat també va subratllar la seva excel·lent conservació natural després de 24 hores, un fet que apunta que ha estat elaborat amb fermentacions lentes i cuit en forn de solera refractària.

La final va reunir cinc forns catalans: Forn Gil (Barcelona), Panarra (l’Hospitalet de Llobregat), Cal Moliné (Manresa), Forn Artesà L’Espurna (Berga) i Forn Sistaré (Reus).

Després d’una final molt disputada, finalment el pa del Forn Sistaré es va erigir en el millor de l’edició d’enguany. L’establiment s’ha endut un premi en metàl·lic de 2.000 euros i una placa acreditativa.

Fil de notícies

RELACIONATS