Últimes notícies:

La XII edició de ‘Sabor Salou’ s’omple de cuina DOP i productes de proximitat

per: Redacció

Es tracta d’una fira culinària especialitzada en el tast de la gastronomia local on es podran degustar una gran varietat de productes amb denominació d’origen protegit i de quilòmetre 0

Des d’aquest divendres i fins al diumenge 5 de maig, la nova edició de ‘Sabor Salou’ ofereix un seguit d’activitats per a totes les persones que visitin la fira, com ara tallers culinaris, tant per a adults com per als més petits. Juntament amb actuacions musicals, àrees infantils i tastos de vi. Encara que totes les activitats són gratuïtes, requereixen inscripció prèvia.

La dotzena edició de la fira comptarà amb una diversa oferta de restauració del municipi. 42 establiments ompliran el Passeig Jaume Primer amb degustacions de productes de proximitat i de qualitat. L’objectiu d’aquest esdeveniment és dinamitzar el turisme i l’economia, així com, potenciar la identitat cultural i local de la ciutat.

Al llarg dels 3 dies s’oferiran més de 50.000 degustacions per als prop de 40.000 assistents esperats cada any a les paradetes de les terrasses del passeig marítim. Amb això, Salou espera consolidar-se com a punt de referència gastronòmic del territori.

AGENDA

RELACIONATS