Últimes notícies:

Marc Carrasco continuarà dirigint el Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El tècnic afrontarà la quarta temporada al capdavant del club reusenc. Marc Carrasco ha liderat l’equip des de la Segona Catalana fins a la Tercera Federació.

Era un secret a veus i tothom ho donava per fet, però fins aquest dijous el Reus FCR no ha fet oficial un dels anuncis més esperats: la renovació de l’entrenador Marc Carrasco. El tècnic és una peça imprescindible del projecte, i després del seu ascens amb el juvenil de la Fundació Futbol Base Reus, va agafar les regnes de l’equip a la Segona Catalana i l’ha portat fins a la Tercera Federació.

Carrasco sempre assegura que és “més del Reus que el pal de la bandera“, i que per ell, la capital del Baix Camp és casa seva. Un tècnic que ja sap que l’objectiu esportiu de la temporada vinent és jugar el play-off d’ascens a la Segona Federació i lluitar per l’ascens, segons van explicar des de la junta directiva de l’entitat en l’assemblea de socis de dimecres.

Més anuncis

Amb la continuïtat de Marc Carrasco, el Reus retornarà als anuncis de futbolistes en les pròximes hores. Ara mateix, el club ganxet té catorze fitxes, dotze de les quals són renovacions i dos fitxatges.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS