Últimes notícies:

Com arriben els equips a la Copa?

Els equips participants arriben a la competició amb dinàmiques diferents respecte al dia en què es van classificar per al torneig del KO.

La Copa ja ha arribat. Un dels moments més esperats de la temporada arranca amb la disputa dels dos primers partits dels quarts de final: Noia-Calafell i Sant Just-Alcoi. Divendres serà el torn pel Barça-Reus i el Voltregà-Igualada. Els participants del torneig afronten dinàmiques diferents que en el moment de classificar-se per la Copa al final de la primera volta de l’OK Lliga. Vuit jornades més tard, la classificació de l’OK Lliga és la següent:

El Barça i el Noia mantenen la posició, mentre que el Sant Just i el Voltregà han passat del tercer i quart lloc, al novè i al sisè respectivament. Pel que fa als equips del segon bombo, l’Alcoi ha passat de la cinquena a la vuitena plaça, el Reus ha guanyat una posició i és cinquè, l’Igualada es manté igual i el Calafell, que era novè, ara és quart. El Liceo, que va quedar vuitè i no jugarà la Copa perquè el Calafell és l’amfitrió, ara és tercer.

Temporada igualada

Aquests canvis classificatoris mostren la igualtat i la dificultat de l’OK Lliga enguany. Una situació que també fa incrementar la possibilitat de sorpreses en el torneig del KO. El Noia-Calafell donarà el tret de sortida a una competició que s’acabarà amb la final de diumenge (20:00 h). 

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS