Últimes notícies:

El clàssic, un enfrontament habitual a la Copa

Reus i Barça s’enfrontaran, per quarta temporada consecutiva, al torneig del KO. El clàssic és el plat fort dels quarts de final de la competició.

Reus contra Barça, Barça contra Reus. El gran clàssic de l’hoquei es repetirà, una vegada més, a la Copa de Calafell. Serà la quarta vegada que ambdós conjunts es trobin aquesta temporada, després de la semifinal de la Lliga Catalana i els dos partits de l’OK Lliga. I també serà el quart cop consecutiu que els dos equips se citaran a la Copa. Els precedents són a Galícia el 2021, Lleida 2022, Calafell 2023.

Les estadístiques són blaugranes

Si mirem més enrere, Reus i Barça s’han enfrontat en nou de les últimes quinze edicions de la Copa. I tots els partits han acabat amb victòria del Barça i la consegüent eliminació o final perduda roig-i-negra. Els números demostren que el clàssic és un enfrontament habitual d’aquesta cursa i intensa competició.

L’última derrota culer, contra el Reus

L’estat de forma del Barça és impressionant, i els culers fa temps que no perden un partit en un torneig nacional (OK Lliga, Copa i Supercopa). De fet, l’última derrota blaugrana va ser en el cinquè partit del play-off de l’OK Lliga del curs 2021/2022 contra el Reus. Aleshores, els de Jordi Garcia van trencar les estadístiques, un fet que volen repetir aquest divendres al Joan Ortoll de Calafell. 

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

AGENDA

RELACIONATS