Últimes notícies:

El Reus es reparteix el gol

Aprofitant que aquesta setmana el conjunt roig-i-negre descansa, des de Canal Reus hem desglossat el compte golejador de l’equip de Jordi Garcia.

Tots els jugadors de pista del Reus han marcat aquesta temporada. Començant pels habituals en la cita amb el gol com Sergi Aragonès i Martí Casas, fins a l’últim a debutar, el jove Guillem Jansà. De fet, quatre jugadors roigs-i-negres han superat les deu dianes marcades. Una diversificació, la del gol, que la temporada passada no hi era: Sergi Aragonès i Marc Julià, amb 39 i 36 gols respectivament, van liderar la llista de golejadors seguits de David Gelmà, autor de 19 gols. En canvi, fa dues temporades, quan l’equip va jugar la final de la Copa i de l’OK Lliga, els gols van estar diversificats. 

Més golejadors, més perill

Que tothom hagi marcat provoca que els registres ofensius del Reus i, per tant, el perill que genera als rivals, sigui superior a altres temporades. Un fet que hauria de permetre que els roigs-i-negres tinguin més opcions de guanyar quan arribi el moment de competir per la Copa i l’OK Lliga.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

AGENDA

RELACIONATS