Últimes notícies:

Golejada contra l’Igualada

El Reus s’agrada davant de la seva afició i aconsegueix la primera golejada àmplia de la temporada. Sergi Aragonès i Maxi Oruste amb un doblet cadascun han estat els màxims golejadors reusencs.

Primera part molt efectiva del Reus, que ha aprofitat a la perfecció les oportunitats. Tot i que l’Igualada ha avisat en alguna ocasió, destacant una directa que Nil Viña ha aturat a Roger Bars, els gols han estat roigs-i-negres. Maxi Oruste des del punt de penal, Diego Rojas en l’últim segon d’una possessió i Sergi Aragonès en una gran acció individual han encarrilat l’enfrontament abans del descans (3-0).

Sentència a la represa

Només començar la segona part, el capità Joan Salvat ha fet el quart (4-0), i posteriorment, ell mateix ha assistit Oruste pel cinquè (5-0). Amb la desena del Reus, Gerard Riba ha superat Viña des de la directa (5-1). Els de Jordi Garcia no han abaixat la intensitat, i Martí Casas i Sergi Aragonès han ampliat les distàncies en el marcador (7-1). Triomf que serveix perquè els ganxets agafin més confiança de cara a la porteria. Amb la victòria, el Reus és sisè amb 29 punts, a tres del Liceo, tercer. 

Polèmica per les entrades del Calafell-Reus

Aquest dimecres, el Calafell ha anunciat que el preu de les entrades pel derbi del Camp de diumenge pels no socis és de 20 euros. Una situació que no ha agradat a l’afició, ni tampoc a la plantilla

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS