Honor roig-i-negre (1-0)

per: Joel Gomis Cos

Un solitari gol de l’ex del Reus Sergi Aragonès ha deixat als de Jordi Garcia sense el primer títol de la temporada.

Reus Deportiu

Feia dos anys que el Reus Deportiu no jugava una final, i el conjunt roig-i-negre no volien desaprofitar l’oportunitat de lluitar per un títol. Primers minuts molt seriosos del conjunt ganxet, que ha arribat amb certa facilitat a la porteria de Carles Grau. Arnau Canal ha tingut un parell d’ocasions per avançar al Reus. De fet, l’obert inici de partit ha fet que David Càceres es veiés obligat a aturar l’enfrontament.

Després d’aquesta aturada, els blaugranes han recuperat bona part del terreny perdut i s’han començat a aproximar amb perill a la porteria de Càndid Ballart, però sense premi. Una situació que ha tallat Jordi Garcia amb un temps mort. A cinc minuts i mig pel descans, els àrbitres han anul·lat un gol a Joan Salvat per una bola alta més que dubtosa. Amb l’empat sense gols s’ha arribat a la mitja part.

Moltes oportunitats, un gol

El començament de la segona meitat ha estat més frenètic que el primer temps. El Barça ha enviat una bola al pal, i a la jugada següent, Maxi Oruste ha perdonat la diana reusenca. Ambdós conjunts han tingut opcions de situar-se per davant en el marcador, i ha estat l’ex del Reus Sergi Aragonès qui ha marcat pel conjunt culer a 4:02 minuts pel final (1-0).

El Reus frega l’empat

Ja a la desesperada i sense porter, el Reus Deportiu ha tingut l’empat amb un xut de Marc Julià que ha impactat amb el travesser. Tot i intentar-ho fins al final, els roigs-i-negres no han pogut forçar la pròrroga i han caigut, dignament i amb honor, en la final de la Supercopa.

El pròxim repte dels de Jordi Garcia serà la setmana vinent en el debut a l’OK Lliga. L’equip roig-i-negre visita la pista de l’Igualada en la primera jornada de la competició domèstica.