Últimes notícies:

L’OK Lliga 2024/2025 començarà a l’octubre

per: Joel Gomis Cos

Ja s’han definit les dates del calendari nacional de l’hoquei patins pel curs vinent. La Supercopa i l’OK Lliga començaran al setembre, i la Copa del Rei el març del 2025.

Amb el Barça com a campió de l’OK Lliga 2023/2024, s’ha posat el punt final a la temporada nacional. Un curs on el Reus Deportiu ha acabat quart de la fase regular, ha caigut en les semifinals del play-off, en els quarts de final de la Copa i també en les semifinals de la Supercopa. Amb l’any acabat, els reusencs ja saben contra qui se les veuran el curs vinent a la competició domèstica:

  • Es mantenen a l’OK Lliga: Reus, Barça, Noia, Liceo, Calafell, Voltregà, Igualada, Sant Just, Lleida, Caldes i Alcoi.
  • Ascendits de l’OK Lliga Plata: Vilafranca, Alpicat i Vic.

La Supercopa

El primer títol de la temporada serà la Supercopa, un torneig on el Reus s’hi ha classificat i que s’ha de jugar el 5 i 6 d’octubre. Aquesta competició, però, té unes casuístiques que podrien deixar els reusencs sense jugar-la:

  • Si la Supercopa l’organitza el Barça, el Noia, el Liceo o el mateix Reus, els de Jordi Garcia la disputaran.
  • Si l’amfitrió és qualsevol altre equip de l’OK Lliga, els roigs-i-negres no la jugarien.
  • Si ningú vol organitzar la Supercopa, es jugaria en format d’anada i tornada entre el Barça i el Noia.

Doncs bé, segons ha pogut saber Canal Reus, el Liceo està interessat a organitzar la competició, i si es confirmés que A Coruña en serà l’amfitriona, el Reus jugaria la Supercopa.

L’OK Lliga

Una setmana més tard, el 12 i 13 d’octubre, es disputaria la primera jornada de l’OK Lliga. Una competició domèstica que arrancarà tard perquè durant el setembre (del 16 al 22) es juguen els World Roller Games a Itàlia. Tot plegat, en un curs on Calafell acollirà, per tercer any consecutiu, la Copa del Rei (març del 2025).

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS