Últimes notícies:

Una final per començar la Copa

El Reus Deportiu debuta a la competició contra el Barça, en un partit que es jugarà a partir de les 19:00 h al Joan Ortoll de Calafell.

El dia ja ha arribat. L’estrena del Reus Deportiu a la Copa és aquesta tarda contra el Barça, en un clàssic que arriba molt aviat en aquest torneig. De fet, l’últim enfrontament entre reusencs i blaugranes en aquesta ronda de la competició va ser a Vilanova i la Geltrú el 2012, en un duel que va acabar amb victòria culer (8-7). Un clàssic s’acostuma a veure en punts més avançats de la Copa, i això fa que, com tots els Reus-Barça i Barça-Reus, el matx d’aquesta tarda es converteix en una final.

El Reus hi creu

Evidentment, el Barça és el pitjor rival que podia tocar-li al Reus. Els culers venen de guanyar les últimes dues Copes, mentre que els roigs-i-negres no s’emporten el títol des del 2006. Però els de Jordi Garcia arriben a la cita en el millor moment de la temporada i, per tant, els roigs-i-negres creuen en les seves possibilitats. 

El paper de l’afició

Jugar a Calafell implica jugar prop de casa. I per aquest motiu, l’equip té clar que el suport de la parròquia roig-i-negra serà important en aquesta Copa. El Barça-Reus es jugarà a partir de les 19:00 h al Joan Ortoll de Calafell. 

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

AGENDA

RELACIONATS