Alejandro García, d’ERC Cambrils, renuncia a la regidoria a l’Ajuntament

per: Redacció

Al·lega motius “estrictament personals” en la presa d’aquesta decisió. El seu lloc l’ocupara Hélèle Arcelin, número cinc d’ERC Cambrils

Alejandro García Muñoz, d’ERC Cambrils i membre de l’actual govern, ha presentat la seva renúncia com a regidor a l’Ajuntament per motius personals.

El fins ara regidor d’Espai Públic i Sostenibilitat ha presentat la seva renúncia aquesta passada setmana. Segons publica la Revista de Cambrils, els motius són “estrictament personals“, i remarca estar molt content de la feina que s’ha pogut fer fins ara, tenint una bona relació amb l’actual equip de govern. Malgrat deixar el seu càrrec, apunta que no es desvincula de la secció local del d’ERC Cambrils.

Hélène Arcelin, el relleu de García

Ara, el seu lloc al consistori l’ocuparà Hélène Arcelin, qui també va ser regidora del consistori en el mandat passat, del 2019 al 2023. En el primer tram, al govern, i a l’oposició després de la moció de censura.

Ella mateixa prendrà, en un principi, la mateixa regidoria que García dirigia fins al moment, Espai Públic i Sostenibilitat. De fet, i segons la Revista de Cambrils, les competències de la regidoria ja les tenia assumides l’alcalde, Alfredo Clúa, des del mes d’agost, i a l’espera del relleu pertinent a la regidoria.

AGENDA

RELACIONATS