Últimes notícies:

Cambrils té el millor perruquer de l’Estat

per: Redacció

Es tracta de Javi Torrente, que ha estat proclamat campió en la XXVIII Edició del campionat nacional de Perruqeria

El cambrilenc Javi Torrente, de Javi Torrente Barbers, s’ha proclamat aquest diumenge a València campió d’Espanya de la XXVIII Edició del campionat nacional de Perruqeria. Aquesta prova és l’avantsala de preparació per al pròxim mundial OMC que se celebrarà a l’octubre a París.

El certamen ha comptat amb quasi 30 participants de totes les modalitats, masculina i femenina i s’han realitzat proves combinades. En masculí, clàssic cut fade i low skin i en femení waves style i fashion bridal. A més de la modalitat freestyle que no es realitza al Mundial. A més, Torrente va obtenir diploma a millor vestuari a càrrec de l’empresa Taller Fantasia. El color del maniquí el va realitzar el perruquer reusenc Raúl Arroyo.

Torrente ha obtingut la medalla d’or en low skin fade i la medalla de plata en clàssic cut fade. En el còmput final ha obtingut la primera posició del campionat, seguit pel castellonenc Juan Carlo Bosch i per l’alacantí José Ivars que ha quedat en tercera posició.

El campionat femení se l’ha endut la russa Darí Kozlova i en freestyle la primera posició ha estat per Iñaki Molano de Bilbao.

El campionat està organitzat per l’ONB Organització Nacional de Bellesa.

https://www.instagram.com/reel/C3z55hKtsEt

AGENDA

RELACIONATS