El teixit empresarial de la Catalunya Sud llueix als Premis TIC

per: Miquel Ferrer

Els premis TIC han estat un reconeixement per les empreses més innovadores i punteres del territori

Redessa i el Clúster TIC Catalunya Sud han fet entrega aquest dimecres de la primera edició dels premis TIC Catalunya Sud, a les empreses punteres del sector tecnològic del territori. Més de 180 persones han assistit a l’acte de lliurament a les instal·lacions de firaReus Events, en les que s’ha reconegut i premiat les empreses i projectes tecnològics que han contribuït de manera significativa al desenvolupament econòmic, social i tecnològic de la Catalunya Sud.

Premis i guanyadors

Els premis s’han repartit en cinc candidatures. L’empresa T-Systems ha estat guanyadora en Creixement i expansió, eAgora en Millor Start-up, Etecnic en sostenibilitat i tecnologia verda i IPTE, en Tecnologia Disruptiva. Per la seva banda Susana Prado, directora general d’INETUM Catalunya, ha estat guardonada amb el premi Lideratge femení en tecnologia. Des de Redessa, celebren el gran nivell empresarial que ha presentat la seva candidatura en aquests premis TIC.

Uns premis que arriben per a quedar-se i que el TIC Catalunya Sud vol fer servir per que es valori la feina i el potencial del teixit empresarial del territori.

Màlaga, protagonista amb la conferència de Felipe Romera

L’acte també ha comptat amb una conferència inaugural titulada “Málaga Tech Park, el éxito de un ecosistema”, a càrrec de Felipe Romera, president del Málaga Tech Park i de la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España, a més la presència de representants institucionals i responsables empresarials que han estat els encarregats de lliurar els guardons.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS