Més de 150 persones assisteixen a la tercera edició del Woman in Tech

per: Redacció

L’esdeveniment busca fomentar les vocacions tecnològiques entre les noies

Unes 150 persones s’han congregat aquest matí al Foyer de firaReus per assistir a la tercera edició del Woman in Tech. Es tracta d’un esdeveniment organitzat pel Cluster TIC Sud amb el suport de REDESSA i que busca trencar estereotips sobre el món de la tecnologia i l’àmbit digital pel que fa a les dones.

La voluntat és donar a conèixer l’experiència de diverses professionals dels àmbits implicats en les TIC i fomentar les vocacions entre les noies més joves.

Woman in Tech respon a un pilar del PAM

La jornada d’avui ha comptat amb conferenciants com Magda Salas, directora general de Blikers.com, o bé Cristina Montserrat, la responsable del sector públic de Google Cloud. Ambdues coincideixen a analitzar la situació: “El món tecnològic es veu complicat i masculinitzat“, asseguren. Amb tot també creuen que es viu una transformació “tot i que va lenta“.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, i també encarregat de REDESSA, Josep Baiges, assegura que “el Woman in Tech forma part d’una de les verticals del Pla d’Acció Municipal, el PAM, que és posar en valor el talent femení“. Afegeix que també es treballa des de l’Ajuntament per facilitar l’accés de la dona a tots els àmbits de la societat i especialment al món de l’empresa.

Des de l’Ajuntament es fan altres activitats en línia amb el que es promou al Woman in Tech, com xerrades als instituts per fomentar les vocacions tecnològiques entre les noies. “El que cal fer és sembrar“, conclou Baiges.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS