Últimes notícies:

Pau Russo, potencial ofensiu pel Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El mitjapunta cambrilenc és el cinquè reforç del conjunt roig-i-negre per la temporada 24/25. Pau Russo prové del filial del Còrdova.

Fitxatge de nivell del Reus FCR: Pau Russo torna a la capital del Baix Camp per reforçar la part ofensiva del conjunt ganxet. Es tracta d’un mitjapunta de 22 anys que es va formar a la base del CF Reus, i que posteriorment va passar pel planter de l’Espanyol i del Reial Madrid. Russo també ha jugat al Talavera i al filial del Còrdova. Enguany ha marcat nou gols en vint-i-dos partits com a titular amb el conjunt andalús.

Tot i la seva joventut (ocupa fitxa sub-23), s’espera que Russo aporti un plus de qualitat a l’equip. És un jugador talentós, amb bon toc de pilota, amb gol i ambició: en declaracions a Canal Reus, ha assegurat que ha tornat a casa per pujar a la Segona Federació.

Vintè futbolista; sisè jugador sub-23

Amb Russo, el Reus ja té ocupades les sis fitxes destinades a jugadors menors de vint-i-tres anys (Pol Fernández, Hugo Moreno, Joan Torrents, Hugo Toivonen, Raúl Melo i Russo). Amb el de la vila marinera, Marc Carrasco ja té vint futbolistes confirmats pel curs vinent.

Està previst que abans de començar la pretemporada (22 de juliol), el club anunciï els últims dos fitxatges: un lateral esquerre, que tot apunta que serà Sergi Casals del Vilassar; i també un extrem, que segons ha informat Mundo Deportivo, es tractaria de Joaquín Peñalver, provinent de la Muntanyesa.

AGENDA

6 de Setembre

1 d'Agost

27 de Juliol

RELACIONATS