Últimes notícies:

Sergi Aragonès: “Tant de bo hi hagi una segona part”

per: Joel Gomis Cos

La vinculació entre el Reus Deportiu i Sergi Aragonès ha acabat aquest 30 de juny. De fet, el Barça ja ha anunciat el fitxatge del de Sant Sadurní.

El sadurninenc Sergi Aragonès ja no és jugador del Reus Deportiu. Aquest passat 30 de juny acabava el contracte que unia ambdues parts. Després de dues temporades i mitja, Aragonès marxa havent estat una peça imprescindible per Jordi Garcia: titular, amb un pes important i sent líder dins de la pista. En total, l’exjugador del Reus ha marcat 85 gols amb el club ganxet.

La figura de Sergi Aragonès és clau per entendre els èxits que va assolir el Reus durant el 2022: les finals de la Copa del Rei, de l’OK Lliga i de la Supercopa.

Comiat a Canal Reus

Des de Canal Reus hem parlat amb Sergi Aragonès, amb qui hem fet un repàs de la seva trajectòria al Reus Deportiu. Demà, aquest mitjà publicarà l’entrevista amb David Gelmà, qui també ha acabat el seu vincle amb el club reusenc el 30 de juny.

Del Reus al Barça

Tot i que era un secret a veus des de l’inici de temporada, aquest dilluns el Barça ha oficialitzat l’arribada de Sergi Aragonès com a nou jugador culer pels pròxims dos anys.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

RELACIONATS