Classificar-se per la Copa, el primer objectiu del Reus a l’OK Lliga 2024/2025

per: Joel Gomis Cos

El Reus comença l’OK Lliga aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, a Igualada.

L’OK Lliga 2024/2025 arranca aquest cap de setmana, i promet ser una de les temporades més igualades de la història de la competició. I això que el curs passat ja va ser igualada. Enguany, Vilafranca, Alpicat i Vic són els nouvinguts a la categoria, i tal com es va demostrar a la Lliga Catalana, seran equips que competiran tots els partits.

Primer repte: jugar la Copa

L’entrenador del Reus Deportiu Jordi Garcia té clar que el primer objectiu del conjunt ganxet a l’OK Lliga és classificar-se per la Copa, que el 2025 es tornarà a disputar a Calafell. Després, ja en plena segona volta, la fita serà arribar en bona forma al torneig del KO i al play-off pel títol, tal com va passar la temporada passada.

El Reus debuta a Igualada

Aquest diumenge a la tarda (18:00 h), el Reus visita la sempre complicada pista de les Comes. Els de Jordi Garcia se les veuran amb un renovat Igualada, que ha viscut un estiu intens i amb baixes importants: Nil Cervera, Aleix Marimón, Oriol Llenas i Gerard Riba han canviat de club.

Una OK Lliga igualada

Un dels grans reptes d’aquest curs és que la competició domèstica s’igualarà encara més. Segons Jordi Garcia, hi haurà entre nou i deu equips que lluitaran per les vuit places d’accés a la Copa i al play-off.

De tot plegat, en va parlar Jordi Garcia al Cercle Central de Canal Reus.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

RELACIONATS