A LA CARTA

Últimes notícies:

Arròs negre, del restaurant Casa Macarrilla

El xef Xavier Martí, del restaurant Casa Macarrilla, ens cuina aquest arròs negre.

INGREDIENTS

  • Arròs
  • Aigua
  • Cinta
  • Lluerna rosa
  • Aranya blanca
  • Galeres
  • Escamarlà
  • Gamba blanca
  • Sepionet
  • Ceba
  • Porro
  • All
  • Api
  • Allioli
  • Caviar
  • Caviar de salmó

ELABORACIÓ

  1. Comencem fent la base del plat: el fumet. Sofregim el porro, la ceba i l’all.
  2. En una altra paella hi sofregim les galeres i els escamarlans. Els caps dels escamarlans els posarem a la paella amb les verdures per donar gust al fumet.
  3. Netegem els sepionets, però els deixarem amb la melsa.
  4. Pelem les gambes blanques, reservem els caps i les peles les posarem a la paella on fem el fumet.
  5. Afegim l’aigua a les verdures i ho deixem bullir durant 20 minuts. Un cop passats els 20 minuts, hi afegim la lluerna, l’aranya i la cinta. També hi posem les galeres sofregides, una mica d’api i un trosset de la part verda del porro. Ho deixem bullir 20 minuts més. 
  6. Fem els sepionets a la mateixa paella on havíem sofregit les galeres. En aquesta mateixa paella hi rossegem l’arròs. 
  7. Colem el brou i l’afegim a l’arròs. Deixem que es cuini durant uns 15 minuts.  
  8. Ho emplatem amb les gambes i els escamarlans i ho posem durant un parell de minuts al forn. 
  9. Ho acabem amb una mica d’allioli i allioli negat amb caviar i caviar de salmó.

Segueix-nos