A LA CARTA

Últimes notícies:

Steak tartar

Ingredients: 

  • Carn de vaca gallega amb 30 dies de maduració 
  • Moll d’os de la mateixa vaca 
  • Salsa gochujang 
  • Sal 
  • Pebre 
  • Oli verge 
  • Cebeta de Figueres  
  • Cogombres confitats amb vinagre 
  • Tàpares  
  • Cibulet 
  • Mostassa de Dijon 
  • Salsa perrins  

Pas a pas: 

  1. Tallem un tros del centre.
  2. Per donar-li gust de brasa agafem un moll de l’os de la mateixa vaca i el fiquem a la brasa i dins un forn de llenya per fumar-lo una mica. Serà la base del steak.
  3. Li traiem els nervis a la carn i la tallem més o menys picadeta.
  4. La fiquem a un bol i bé de sal i pebre i una mica d’oli.
  5. Tots els ingredients han d’estar ben homogenis i integrats dins la carn, però alhora s’ha de notar el gust de la carn.
  6. Una mica de cebeta, cogombre amb tàpares, una punteta de la salsa gochujang, una miqueta de mostassa de Dijon i salsa perrins.
  7. Mentre ho treballem, fiquem el motlle d’os al forn.
  8. Fiquem el motlle d’os a la brasa: primer a foc lent i després la pugem una mica, un cop el traiem el fiquem al forn i quan surt està tubet.
  9. L’emplatem amb una mica de farigola i romaní.
  10. L’steak el posem damunt el motlle.
  11. Sobre del steak li afegim una mica de pasta que hem fet amb la salsa gochujang. 
  12. Cibulet per decorar.
  13. Cremem la farigola i el romaní i acabem amb un rajolí d’oli i sal negre volcànica.

Segueix-nos