Últimes notícies:

Ricardo Vaz, renovació de luxe al Reus FCR

per: Joel Gomis Cos

El jugador portuguès jugarà per segon curs consecutiu al Reus FCR. Ricardo Vaz ha tancat el mig any del seu retorn amb tres gols.

Una de les renovacions més esperades per l’afició del Reus ja s’ha confirmat: Ricardo Vaz continuarà vestint la samarreta del Reus FCR la temporada 2024/2025. El jugador portuguès va arribar al club reusenc el passat mes de gener, i va generar una gran il·lusió i expectativa a la parròquia roig-i-negra. Enguany, Vaz ha jugat disset partits, setze dels quals com a titular i ha marcat tres gols.

D’aquesta manera, el Reus s’ha assegurat la continuïtat dels tres futbolistes que van pujar a la Segona Divisió A amb el CF Reus: Alberto Benito, Ramon Folch i Ricardo Vaz.

Gairebé mitja plantilla definida

Amb aquesta important renovació, els reusencs mantenen nou futbolistes del curs passat: Ricardo Vaz, Pol Benito, Ramon Folch, Aitor Serrano, Alberto Benito, Hugo Moreno, Alejandro Verdejo, Josep Ramon Sardà i Xavi Jaime. A més a més, han incorporat el defensa Pol Fernández. En els pròxims dies, l’entitat continuarà anunciant noves peces.

Ricardo Vaz

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS